6 septembrie 2012

Despre frustrati,tarani si tigani

De ce sunt oamenii prosti?Pentru ca,scuzati,creierul lor doar asta produce...prostie.Sunt sigura ca v-am mai vorbit despre "atractia" pe care o provoc prostilor de pe strada.Ma refer aici la cersetori,tarani la sensul figurat ca ar fi pacat sa imi jignesc bunicii care stau la tara si care nu au nicio vina si tigani.Nu o sa le spun rromi pentru ca si in cazul lor exista o diferenta...intre a fi parte dintr-o minoritate si a fi tigan prin comportament.Asa...am inceput postarea asta pentru ca m-am saturat de prostia, lipsa de ocupatie si creier din jurul meu.In (aproape) fiecare zi in care ies afara,in oras trebuie sa ma intalnesc cu astfel de specimene.Ma imping de pe trotuare pe strada,trec strada doar ca sa ma traga de par,se aseaza pe banca si se baga in vorba chiar daca vad ca ii ignori,daca iesi dintr-un magazin si nu le dai ce ai in mana incep sa te injure...mai frumos e cand iti spun lucrurile alea "frumoase" pe un ton de parca ti-ar face o favoare,de parca tu doar asta iti doresti...oribil intr-un cuvant.
Vara asta care a trecut,ca a trecut de-acuma,a mai fost cum a mai fost...ca nu prea am iesit din casa,dar vara trecuta era groaznic.Deci in fiecare zi cand ieseam nu se putea,da nu se putea frate sa nu se lege vreun tigan,cersetor,biciclist cu pet la cap sau bosorogi pedofili si frustrati,de mine.Poate o sa credeti ca nu stiu...ma imbrac ostentativ.Pe dracu!Ma imbrac ca orice om normal...chiar incerc sa nu atrag atentia asupra mea pentru ca stiu ce patesc.Bai si tot de mine se leaga.Cand ii vad fac crize de nervi....daca as avea in acel moment un pistol in mana ma jur ca le-as trage un glonte direct in cap.Mai aud sfaturi gen nu ii baga in seama,nu comenta.Da ai pe cine sa bagi in seama?Da ai curaj sa mai spui ceva ca imediat te mai trezesti cu vreo 3 pe cap ca deh, te dai mare si te iei de ei.Va zic eu...astea rar tin.Tare as vrea sa faca o chestie din asta unuia care sa le frece o mama de bataie de sa nu se mai ridice de jos decat cu targa.Pe bune.
Si stiti ce e mai rau?Ca specimene din astea se si reproduc...si inca foarte mult din pacate.Deci...cu prima ocazie in care se va promulga vreo lege pentru sterilizare/castrare chimica voi fi prima care voi vota sau voi da de baut in cinstea acestei decizii.Inca mai astept cu ardoare ziua aia.

6 comentarii:

  1. Sau aia care izoleaza blocurile. :)) tarani cu 4 clase fluiera si striga fetele... of, Doamne ca multi prosti mai sunt ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, câtă dreptate ai! Şi dacă le dai puţin te înjură!
    Educaţia e la pământ din toate punctele de vedere: de la buna creştere până la cultura generală şi...chestii :)).
    Aş zice şi eu să nu-i bagi în seamă şi abia după ce te-ai depărtat de ei să le întorci "cuvântarea", dar sunt fata bună şi taaaac. ;;)
    Dacă ei sunt proşti, noi de ce am fi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-o tara civilizata,in care eventual nu ar trebui sa iti fie frica sa deschizi gura in fata unor scursuri ale societatii nici nu ar mai exista asemenea specimene...si da,spui sa nu ii bagi in seama...asa o fac si altii si poate asta e greseala,greseala de a nu se lua nicio atitudine,de ale arata ca iti este frica de ei si ca ei au puterea.Dar chestiile astea sunt deja de domeniul sf-ului...pe cand Romania este inca in epoca medievala

      Ștergere
  3. Adevar spus-ai in asta postare. E destul de enervant ca ei se cred mai presus, fiindca sunt baieti si cred ca fetele sunt fara aparare. Ar fi multe de spus, dar inteligenta noasta n-o vom vafe inteleasa printre gloata de prostie din jurul nostru.
    Asa ca.. daca vrei sa-i anihilezi impuscandu-i, iti fac eu rost de pistol. :o3

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e vorba numai de fete, credeti-ma.Eu sunt barbat inalt, bine imbracat si daca nu ma duc cu masina ci pe jos nimeresc niste idioti ciobani care marmaie ceva injuraturi si numai ma mir ce dracu au si astia cu un necunoscut ca mine care imi vad de treburi.Solutia ar fi sa ai masina ta si sa mergi si la buda cu el, sau sa te cari din tara sau sa te iei la cearta cu fiecare dobitoc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e vorba numai de fete, credeti-ma.Eu sunt barbat inalt, bine imbracat si daca nu ma duc cu masina ci pe jos nimeresc niste idioti ciobani care marmaie ceva injuraturi si numai ma mir ce dracu au si astia cu un necunoscut ca mine care imi vad de treburi.Solutia ar fi sa ai masina ta si sa mergi si la buda cu el, sau sa te cari din tara sau sa te iei la cearta cu fiecare dobitoc.

    RăspundețiȘtergere