1 septembrie 2012

Alt soare


Am fost surprinsa...si nu,nu in sensul bun,azi dimineata cand am deschis facebook-ul.Chiar ma intreb de ce mai fac asta desi nu postez nimic si chiar sunt plictisita cu viata mea ca sa o mai citesc si pe altora...dar probabil e inca o proasta obisnuinta.De ce am fost atat de surprinsa?De toata tavatura asta cu septembrie,cu toamna.Deci va vine sa credeti ca erau unii care postau in fiecare minut ceva legat de toamna si numarau minutele de spuneai ca e revelionul?Am stat putin si m-am gandit...nu,nu vine revelionul, vine doar toamna,deci totul e inca in normalitate...mai putin lumea de pe fb.
Stau si ma intreb acuma daca asa a fost mereu si eu nu am observat.Au mai fost veri si au mai venit toamne si vor mai veni...dar parca niciodata pana acuma nu am vazut atatia oameni tristi...nu tristi,ci doar doritori sa mai fie macar inca o zi vara.Si toamna trecuta aveam facebook da nu imi amintesc sa fi fost o asemenea tragedie ca s-a sfarsit toamna.Pe langa toate mesajele binenteles ca nu se puteau lipsi cele legate de Connecter si melodia lui.Glume penibile gen 1 septembrie-Adormirea lui Connecter.Eu n-am nimic cu omul si melodia lui...chiar e simpatica...dar vad ca pe unii chiar i-a agresat tare de se simt asa de epuizati.
In rest...da,parca soarele asta de toamna bate altfel...bate ca si cum nu ne-a cunoscut astea 3 luni de vara,ca si cum nu si-ar aduce aminte de noi.Si ma tem sa nu plece prea curand...


 Asta ascult eu acum:)

P.S. As vrea sa va rog ceva:)Am observat ca la unii utilizatori de blogger nu le pot lasa comentarii...pur si simplu din cauza acelui cod ce trebuie tastat.Desi il tastez corect de nspe mii de ori nu mi-l accepta si oricum nu ii vad rostul.Plus ca e foarte incomod pentru cei care intra si de pe telefon ca mine.Deci daca sunteti dispusi sa va dezactivati acea optiune o sa pot sa va las si eu comentarii.

3 comentarii:

  1. mda... asa este si la mine pe fb:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact! Chestia este ca vara asta ne-am propus cu totii sa facem ceva maret si nu prea am reusit, asa ca am da orice pentru o zi macar din vara ce a trecut. Nu-i bye.

    Have a good autumn. (:

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am vazut de astea pe facebook ..+ multe imagini. Eu am facut doar o postare pe blog. :D
    Si ma enerveaza unii care mai spun : "Daca mai aud pe cineva care canta sau asculta Vara nu dorm ii sparg fata/nu stiu ce se intampla etc."... ma, dar tu ce ai ascultat toata vara ??

    RăspundețiȘtergere