20 februarie 2013

I'm back bitches!:)))Imi cer scuze de aceasta absenta lunga de pe blog,dar trebuie sa ma intelegeti...a fost prima sesiune.Prima si cea de care ii este frica oricarui student.Asadar ma prezint in fata voastra cu nu prea multe noutati avand in vedere ca au fost saptamani in care nu am iesit practic din casa si aveam din ce in ce mai multe sanse sa prind forma scaunului.Dar a trecut...cu foarte bine as putea spune chiar.A fost mult de invatat,au fost clipe in care imi venea sa las totul si sa ma duc,senzatii de dorit sa o iei la fuga si din pacate nu prea multe satisfactii.Nu ma plang,am luat note foarte bune pentru cat a fost de invatat,dar a fost si multa bataie de joc din partea profilor.Dar a trecut...
In rest...nu mari noutati v-am spus.Acum sunt in vacanta si incerc sa ma odihnesc si sa recuperez orele de nesomn pentru ca va incepe un nou semestru.Voi cum o mai duceti?
p.s.vreau subiecte pt scris...hai cu inspiratia!

6 comentarii:

  1. Am trecut si eu de sesiune, dar nu cu note asa mari. :)) M-am pricopsit cu o poala de restante, asta daca stau sa le iau in calcul si pe cele de anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau sa aud asta...poate daca tragi tare in restante ai sanse sa iei note mari:)mult succes:d

      Ștergere
    2. Am avut dispozitii extrem de proaste si nu prea am vrut sa dau pe la cursuri. Mare greseala. Mersi frumos :D

      Ștergere
  2. Felicitari ! Te apreciez pentru aceste lucruri . Fata silitoare nu ca mine .
    Lasa profesorii , tu sa inveti , nu-s eu in masura sa spun asta si oricum tu stii deja insa profii sunt de multe ori doar un motiv de nervi asa ca nu merita .
    Subiecte de scris .. hm , nu stiu ce sa spun , poti scrie despre oameni de exemplu .
    Zi buna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc:)Ce pot spune...sunt un soarece de biblioteca:))Da stiu ca profii is prin natura lor un "pain in the ass" asa ca nu ma prea complic.Mersi de idee...sa vedem ce iese:d

      Ștergere
  3. Sincer, admir persoanele care pot sta sa invete atat!!! :)))) eu una.. nu pot frateeee=))

    RăspundețiȘtergere