2 decembrie 2012

Duminica de Decembrie

Buna dragilor:Ce mai faceti?Cum ati petrecut de 1 decembrie?Pentru mine a fost o zi absolut normala...mai ales ca nu am tv,deci nu prea stiu ce s-a mai intamplat,cine cu cine si chestii din astea in ultima vreme.
Da...iata ca a venit si decembrie.Nu stiu de ce am impresia ca timpul a trecut atat de repede.Imi aduc aminte cand eram la liceu ca abia asteptam ziua de 1 decembrie...mai ales daca era in timpul saptamanii:)) si ca mi se parea atat de departe.Acum am avut un soc cand am realizat ca deja e decembrie:1.se mai termina un an si 2.inseamna ca se apropie prima sesiune,care prevad ca o sa fie horror.

In rest nu stiu...toate cum le stiti.Facultate in cea mai mare parte a timpului.Mi-e asa de dor sa citesc o carte,alta decat anatomia umana si chestii legate de medicina.Va vine sa credeti ca de cand am venit la facultate nu am mai citit nicio carte?Mai citesc uneori in weekend inainte sa adorm cateva pagini dintr-o carte,dar inca nu am ajuns la mijloc.Mi-e ciuda...simt ca nu am citit destul,ca inca mi-au ramas carti pe care ar fi trebuit sa le citesc si nu stiu daca o sa apuc.Din privinta asta as mai vrea o vara.Stiti ce carte mi-as dori foarte mult sa citesc? "Dragoste in vremea holerei".Am auzit atat de multe lucuri frumoase despre aceasta carte si mi-a trezit atat de tare interesul,dar nu stiu de ce parca destinul mi-o ia din cale.De exemplu,cautand o varianta mai veche intr-un anticariat si gasind-o, cineva inaintea mea tocmai o cumparase.Sau o gasesc mereu la preturi exorbitante sau deloc.Nici nu mai stiu de cat timp nu am mai citit,rasfoit o revista.Sa stau in pat,cu o cana de ceai de cirese si sa rasfoiesc paginile lucioase si glamouroase ale revistelor de fashion.Dar asta e...cand esti la facultate mereu gasesti intrebuintari mai bune pentru banii aia:))
Am reusit si eu intr-un sfarsit sa vad noile episoade din Anatomia lui Grey.Ce mi-am zis?Daca tot nu invat la anatomie macar sa vad ceva legat de anatomie:))Si ce putea sa fie mai bun decat Grey's?
In final v-am postat o melodie foarte draguta care se potriveste cu atmosfera asta de duminica,decembrie.Daca ar fi nins ar fi fost perfect.







3 comentarii:

  1. 1 Decembrie a fost pentru mine o zi ca oricare alta. Am petrecut-o acasa, putin afara cu prietenii, apoi am fost la vernisajul expozitiei liceului nostru, fiind unul cu profil vocational. Si daca tot aveam o lucrare acolo, de ce sa nu ma duc si eu?

    Iar in incheiere pot spune "Bafta!". La facultate si la citit. Caci sa citesti e intr-adevar un lucru foarte interesant si devine o pasiune. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anatomia lui Grey e un serial genial,mi-a placut mult.Despre carte am auzit el si fel de pareri dar nu am citit-o.

    RăspundețiȘtergere
  3. Melodia inca merge si acum. Chiar daca e prima oara cand o aud imi aduce un gand familiar....ma duc sa fac cafeaua...

    RăspundețiȘtergere