21 iulie 2012

Girls meet the World

Hey,ce mai faceti? Am lipsit putin de pe aici,dar sa stiti ca am motive.Saptamana asta...mai exact de luni pana miercuri am fost la Cluj pentru inscrierea la facultate.Am fost singura...adica doar cu verisoara mea care era pe post de "sa-mi tii de urat". Calatoria,ca sa ii spun asa, nu am inceput-o chiar cu dreptul.De ce? Pai am avut la dus niste probleme cu biletul si a trebuie sa platesc 110 lei...superb stiu.Controlorul...."cel mai dragut si amabil si intelegator om de pe pamanat,mai ca i-as face statuie".Ma rog...am ajuns noi pe la 3 in Cluj...graba mare ca sa mai prind deschis la facultate.Vroiam sa ma inscriu in aceeasi zi daca era posibil.Si am reusit...multumita domnului de la bagaje(care ne-a lasat mai ieftin:)) si taximetristului...care parca era omul potrivit la locul potrivit.Intr-o ora am reusit sa ajung si sa ma inscriu la 2 facultati...in felul asta martea ne-a ramas doar pentru noi,adica de vizitat orasul si ce mai vroiam noi.
Ne-am intors inapoi la gara sa ne luam bagajele si sa imi modific un bilet ca sa nu mai patesc aceeasi chestie.Am ajuns la casa de bilete...dau un bilet la intamplare si dupa ce mi-l anuleaza imi spune aia ca vai, ti-am anulat biletul bun.CE!? Da, ca trebuia sa mi le dai pe amandoua,ca au niste coduri si ca trebuie sa corespunda.Cacat! "-Bun si eu acuma ce fac? -Pai trebuie sa luati alt bilet,nu am ce sa va fac,nu e vina mea...-Cu ce dracu sa iau alt bilet ca deja am dat 110 lei pe altu...".Deja simteam ca mi se face rau.Era practic situatia in care trebuia sa cumpar 4 bilete doar pentru ca un cod era gresit.Vina nu era nici a mea,pentru ca nu aveam de unde sa stiu ca au un anumit cod,ca tre sa corespunda nus ce kkt de pe ele pentru ca pe bilet oricum nu scrie numele, deci te gandesti ca ma rog e un bilet oarecare.Vina nu era nici a ei,pentru ca nu avea de unde sa stie ca eu am doua bilete,dar macar putea sa imi explice sau sa ma intrebe.Ma rog...a facut pana la urma cumva si mi-a dat un alt bilet si nu a mai fost nevoie sa cumpar niciunu.Dar in momentele alea simteam ca o sa mor,ca o sa ma apuce o criza de inima ceva si o sa lesin pe acolo.
Pe scurt aia a fost una dintre cele mai groaznice zile si abia asteptam sa se termine.Marti ne-am plimbat prin oras,am fost la gradina botanica...chestii din astea ca sa treaca timpul.
La facultate,la inscriere,studentii voluntari au fost foarte draguti...adica iti explicau ce si cum si unde tre sa mergi si ce tre sa mai faci si daca aveai vreo intrebare erau mereu disponibili si bine dispusi sa te ajute.Ceea ce m-a ajutat intr-un fel...pentru ca eram oarecum speriata ca daca nu o sa ma descurc.Hei..pana la urma vorbim aceeasi limba,ne descurcam noi cumva:))
La intoarcere nu am mai avut nicio problema cu biletele,iar drumul a parut mult mai scurt deoarece am avut cu cine sa vorbim.Am cunoscut o fata care se intorcea de la Cluj acasa si am vorbit tot drumul cu ea.Aveti aici profilul de fb cu ce anume se ocupa,sunt niste lucruri foarte dragute si interesante.

Acum ca mai am putin si termin cu toate treburile cu facultatea si chestii din astea,as vrea sa primesc de la voi niste sugestii de carti de citit.Le puteti lasa pe pagina Carti citite,de unde puteti si voi sa va inspirati daca nu stiti ce carti sa mai cititi.:)

5 comentarii:

  1. La ce facultati te-ai inscris ?:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kinetoterapie la UMF Cluj si Studii europene-relatii internationale

      Ștergere
  2. Haos mare cu inscrierile astea :)) Ce bine ca sunt "de-a casei" si nu e asa mare panica.. Sper ca totul e bine acum si astept sa ne vedem in octombrie, ca studente cu norma intreaga xx

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost si eu la Timisoara odata cu prietenul meu si a platit 160 lei pe bilet pentru ca-si uitase carnetul de cupoane acasa, si reducerea "nu putea fi dovedita" . Impartim aceeasi ura pentru CFR, deci.
    ps: ai primit Leapsa de la mine aici http://juellesdirtymind.blogspot.ro/2012/07/leapsa.html

    RăspundețiȘtergere