21 iunie 2012

Sondaj!!!

Pentru cei cu bacu ca interes principal in ultimele 2 saptamani, am facut un sondaj cu ce subiect credeti ca va pica la bac.M-am referit doar la subiectul 3...ala ridica de obicei probleme.Deci?Ce parere aveti?Sunteti pregatiti pentru orice?

Si vroiam sa multumesc tuturor celor care mi-au lasat mesaje,comenturi cu incurajari si cu urari numai de bine pentru bac.Multumesc mult si mult succes si voua daca sunteti in situatia de bac.Sa speram ca o sa fie totul bine:)

6 comentarii:

  1. Eu cred ca o sa cada o comedie. (*si eu dau bacul) .
    De ce cred asta ? Fiindca anul acesta este ,,anul Caragiale" si mai mult ca sigur o sa cada ,,O scrisoare pierduta" pentru ca daca luam in ordinea evenimentelor vine asa :
    -Anul lui Eminescu : in prima sesiune a cazut Luceafarul
    - Anul lui Marin Preda : in prima sesiune a cazut ,,Morometii"
    - Anul acesta este anul lui Caragiale : cred ca o sa cada ,,O scrisoare pierduta". Eu pe-aceasta am invatat-o ca pe apa...in caz ca nu cade...nu este nimik..dar si dak imi cade am mare noroc.
    Stii cum se spune : decat sa-mi para rau ca am ,,stiut" ce imi cade si nu am invatat mai bine ma iau dupa intuitie si invat.

    Iti urez succes la bac !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes la bac! Eu mai am până atunci.. muult :))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sper sa cada ultima noapte de dragoste intaia de razboi , enigma otiliei ori o scrisoare pierduta

    RăspundețiȘtergere
  4. poezie.cand s-a dat ca model opera narativa,a fost opera narativa..nu cred ca au dat degeaba ca model poezie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. eu zic ca bine,mi-am dorit sa pice liric deci...oricum o sa fac in curand(cand o sa termin cu toate) o postare despre "experienta" bacului:))

      Ștergere