19 februarie 2012

Wish to...

Am primit zilele astea o leapsa de la Irina (Merci:))si am zis ca ar fi cazul sa mai scriu ceva...oricum nu mai facusem o leapsa de mult timp(nici nu mai stiu de cand exact).Ideea era sa zicem ce tari am vrea sa vizitam in viata asta.Deci sa incepem:
  1. Brazilia -nu stiu sincer ce m-a lovit cu aceasta tara,dar vreau de mult sa o vizitez.Vreau sa merg la Rio de Janeiro,nu neaparat pentru festivalul de samba,cat pentru cultura de acolo...si binenteles pentru statuia lui Isus.Vreau sa urc pe muntele Corvocado.Stiu...sunt diferente mari intre clasele sociale,intre ce vedem noi in poze,dar merita sa vezi tot pentru ca asta face parte din cultura lor                             
  2. New York -cine nu vrea sa mearga acolo?:)))Adica sa te plimbi asa ca Blair Waldorf pe strazile din Manhattan,Uper East Side...si multe altele?Cine nu vrea sa traiasca visul american?                            
  3. Austria -pentru ca in Noiembrie cand am fost am inceput sa descopar din ea.Putin,foarte putin,ce-i drept si din aceasta cauza vreau sa ma intorc.Dar nici sa nu va ganditi ca o sa ma duc iarna...deci gata,fara iarna!                                                                                                                         
  4. Italia -am fost de vreo 4 ori,dar inca mai am multe de vazut,de vizitat,de descoperit din aceasta tara care are atata istorie,cultura si mancare buna!:)) +Franta                                                                      
  5. Belgia -din nou...cateva zile nu mi-au fost de ajuns sa vad Bruxellul asa cum as fi vrut.De Craciun e superb!                                                                                                                                              
  6. Spania=Grecia -mi-au placut mereu...muzica,mancare,vremea:))totul...                                               
  7. Norvegia=Elvetia -pentru ca sunt tari care merita vazute...mai trebuie argumente?:)))
Binenteles ca astea nu sunt toate,adica daca maine mi se da ocazia sa merg in Bulgaria de exemplu nu voi refuza logic:)).Cred ca orice om de pe pamantul asta ar vrea sa viziteze cat mai multe tari posibile,sa cunoasca locuri noi,oameni frumosi,sa experimenteze tot felul de situatii,sa guste din fiecare bucatica de cultura pe care tara respectiva o ofera.Va urez la toti sa ajungeti exact acolo unde va propuneti:)Voi ce tari ati vrea sa vizitati?
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                   O seara de duminica frumoasa:)Eu ma pregatesc sa-mi fac unghiile:))Bleu deschis


6 comentarii:

  1. Si eu imi doresc sa merg pe acolo pe unde s-a filmat Gossip Girl :X, in Manhattan...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare leapsa asta ! Eu una nu-mi doresc in mod special sa calc pe pamant american, dar cum spui si tu, daca mi s-ar oferi maine sa zbor un weekend in USA, nu as putea zice nu :))

    Eu vreau NEAPARAT sa studiez in Suedia si Franta si sa vizitez Australia, Japonia,Marea Britanie,India,Venezuela si Portugalia :x Sper doar sa am destui bani si sanatate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Binenteles ca daca as avea ocazia,si cum spui si tu bani suficienti nu as refuza o oferta...asta e o leapsa facut asa pe moment..nu am stat si m-am gandit exact la ele.As vrea sa vizitez lumea intreaga,nu conteaza tara,nu conteaza nimic...orice loc nou e binevenit:)))

      Ștergere
  3. Super ;;) Imi plac mult raspunsurile tale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu New York sunt de acord si eu, restul...sa mai astepte :))

    RăspundețiȘtergere