22 februarie 2012

Ai un pix?:)

 
Nu v-am spus niciodata cred ca acum vreo doi ani am inceput sa colectionez pixuri.Am destul de multe as zice eu...diferite modele,care mai de care mai ciudate,de prin alte tari,ma rugam mereu de cei care plecau pe undeva sa-mi aduca si mie un pix.Cu timpul am cam uitat de aceasta colectie,am zis ca imi ocupa o gramada de spatiu,multe din pixuri nu mai puteau fi folosite...si am lasat-o balta.Dar...vad ca obsesia mea pentru pixuri incepe sa se trezeasca,insa in alt mod,va explic imediat.Idea e ca la scoala am inceput sa scriu cu pixul,desi am si stilou pe care il mai folosesc la unele ore sau la teme mai ales.Si cum scriu destul de mult mi se tot terminau pixurile.Asa ca am intrat intr-o zi in librarie si zic "Baga 5 pixuri.".Buuunn..si plec fericita spre casa ca am pixuri,am cu ce scrie deci mi-am luat de o grija pentru o perioada.Da da...ieri intru iar in librarie si din nou "Baga 5 pixuri." si mai intreb dupa daca nu au si pasta pentru pixuri, stiam ca acasa mai am cateva  goale dar foarte dragute ca aspect si parca imi pare rau sa le arunc.Mi-a zis doamna ca n-are,ca cica nu mai aduc sau nu se mai fabrica.Am facut un poker face,dupa am trecut la facepalm si mi-am zis ca bine...o sa mai caut...
Azi cand am vazut ca am in ghiozdan 8 pixuri,toate de acelasi tip,mi-am dat seama ca asta e mai mult decat o necesitate,ca a devenit o obsesie:)))Chiar nu pot sa mi-o explic.Probabil am in cap idea ca o sa mi se termine sau nu o sa am pix la examen si ce o sa ma fac!!!???O scot eu la capat pana la urma:)))Gata cu cumparatul de pixuri!

Ce mai e nou?Hmmmm...a da!Avem radio in scoala,spre fericirea profului de mate.Eu intr-un fel ma bucur ca a reusit in sfarsit ceva sau cineva sau il scoata si pe asta din clasa si sa nu mai stea si in pauza,mai ales ca avem mereu ora pe langa pauza mare,deci bucuria lui.Pana acuma au pus melodii dragute,sper sa o tina tot asa.
In rest....mai nimic.Astept sa se termine odata iarna ca nu mai suport(promit o postare apropo despre asta).

8 comentarii:

  1. viata:x si eu am obsesia cu pixuri:D si nu numai:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu fac colectie de servetele si acum cand vad un servetel interesant mi-l pun la colectie. Faceam si de timbre dar am renuntat, desi le mai am intr-un sertar al biroului meu. Sunt putin ca tine, mereu imi cumpar pixuri in plus, desi am vreo 2 in penar mai imi cumpar in caz sa nu raman fara. Si sunt putin cam zgarcita cand cineva imi cere un pix, doar la pixuri ca in rest dau fara nicio problema :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place ideea cu radioul. La noi se pune in functiune doar la sarbatori mari:))
    Si colectia de pixuri, e mai speciala. Eu nu am reusit sa fac asa ceva si nici nu cred ca voi face, dar imi place cand vad la altii.:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai tii minte cand ti-am furat colectia de sevetele?Eu inca le colectionez:))Si o sa invat si coregrafia de la "Buchet de trandafiri":))

    RăspundețiȘtergere
  5. pixuri:))...ce interesant...nu m-am gandit niciodata la o colectie de pixuri...ce fain

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) si eu am o gramada de pixuri:)) dar nu pt. ca am obsesie, eu uit pur si simplu daca am pix la mine si merg sa cumpar si uite asa ma trezesc cu 6-7 pixuri prin geanta :))

    RăspundețiȘtergere
  7. ceau!Si eu am colectionat dar de un timp nu.Azi le-am numarat si am 150 de bucati,majoritatea nemtesti cu diferite reclame de firme....Ce zici nu te intereseaza sa-l cumperi?Sau sa facem schimb cu ceva,eu numai le tin aici.Astept raspunsul tau.pa

    RăspundețiȘtergere