1 decembrie 2011

Back home

Pentru inceput vreau sa spun "La multi ani Romania si tuturor romanilor".Gata mi-am facut datoria de roman:))).
Cum va spuneam cu vreo 2-3 postari in urma,am plecat la Bruxelles.Concluzia:cea mai tare excurstie evar evar:))Concluzia generala: vream inapoi!!!cat mai repede posibil!!!
Deci a fost super tare.Pe langa faptul ca am vizitat locuri noi(St.Polten.Bruxelles,Viena),am fost la parlamentul european,la shopping etc...am cunoscut oameni noi si mi-am facut noi prieteni(Familia Sann:)))Drumul de dus a fost destul de plictisitor,mai ales din cauza ca a fost noaptea,a fost prea cald in autocar etc.Drumul dintre locatii si de intors a fost mult mai tare.De la faptul ca am cantat,am jucat mima si am mimat aproape tot ce se putea mima,am legat noi prietenii pe care intentionez sa le pastrez.La hotel:camere bune,paturi dumnezeiesti,mancare excelenta...La parlamentul european am stat cam 4ore,a fost destul de distractiv,dupa program de voie.Ne-am plimbat prin Bruxelles,am cumparat cate ceva pt prieteni si dupa mai multa distractie in camera de hotel.Oricum nu as putea sa stau sa povestesc totul aici:))Oricum ideea e ca maine m-as intoarce inapoi si ca imi pare f rau ca am venit acasa si ca ma simt super singura fara toti nebunii:(

P.S.Am plecat doar cu jumatate de inima de acolo...

3 comentarii:

  1. da..si cealalta jumatate e cu mine!;;)
    semnat I, printesa de
    alaturi >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Cunosc perfect sentimentul. Excursia in Europa de asta-primavara a fost minunata..atatea locuri, atatea momente, atatia oameni de neuitat si nu aveam cuvinte sa exprim nimic concret la intoarcere, voiam doar sa ma intorc acolo. Ma bucur pentru tine. M-ai facut nostalgica:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragutza postare ;)) Vine Craciunul, incep sa se indeplineasca visele si lucrurile sa mearga mai bine :)

    RăspundețiȘtergere