28 iulie 2011

Ce m-as face fara tine?

Hey hey hey...am revenit cu o noua postare.Una dedicata celei mai bune prietene:)Iulia,care ieri a devenit majora!!!La multi ani!!!
Bai,stiti cum era faza aia..."-Ma iubesti?-Bai..la inceput nu prea..da acuma..la fel ca la inceput":))Ceva de genu e si la noi.Glumesc!!!!:)))Cum sa n-o iubesti?Doar ca tot timpul stam si ne gandim cand am devenit noi prietene asa de bune pentru ca noua ni se pare ca am fost tot timpul asa:))Nu,n-a fost asa tot timpul..ne-am si certat,am stat si saptamani fara sa ne vorbim,nu suntem tot timpul de aceeasi parere(de f putine ori),dar pana la urma ne-am impacat.
O iubesc pentru ca e sora pe care nu am avuto niciodata,pentru ca e una din putinele persoane care ma cunosc cu adevarat,care stie ca "nimic" nu e niciodata "nimic",pentru ca pot vorbi cu ea despre orice fara sa ma judece pentru parerile mele,pentru ca imi da mereu sfaturi bune si ca este mereu optimista.Pentru mine este cea mai buna persoana pe care am cunoscuto vreodata si o iubesc pentru ca prin bunatatea ei scoate ce e mai bun din mine,si ii multumesc pentru asta.Pentru ca este una din putinele persoane pe care daca le-as chema ar veni in 5 minute,desi distanta dintre noi este de 15.
O iubesc pentru ca sunt si eu printre gandurile ei,si poate...candva...cat mai tarziu...sa puna o vorba buna si pentru mine acolo Sus.Te iubesc blondina mea scumpa>:D<:X

2 comentarii:

  1. cine are cunoaste! frumoase randuri! subscriu lor pentru ca si eu am o astfel de prietena!

    RăspundețiȘtergere
  2. :O:O:O nu pot sa cred ca am vazut postarea asta atat de tarziu!:(( e incredibil de frumoasaaaa! e un dar nemaipomenit..unul la care nici nu ma asteptam (ca sa nu pomenesc de cel care il am acasa!!!:X )
    Diana "miiiaaaa" esti incredibila! si de asta te iubesc atat de mult!>:D< si te mai iubesc pentru ca: pot rade cu tine de la absolut orice si replicile tale sunt geniale! ma incurajezi si esti langa mine exact cand am nevoie, ma surprinzi pe zi ce trece (cu lucruri bune!), esti mereu tu! si ai atat talent cum nu voi avea eu in 10 ani! nu ai lasa pe cineva sa intervina intre noi (si aici ma refer la un baiat) si ma certi atunci cand iti spun despre...(anumite chestii) si asta doar pentru a nu mai suferi a doua oara!! esti buna in tot ceea ce faci..si nu in ultimul rand...vorbesti mult!(si aici semanam :)) ) aaaa...si pentru ca iti plac mainile mele reci!>:D<
    esti cea mai dulce!!!si esti mereu in gandurile si rugaciunile mele!<3
    multumesc pentru toooooot!!! you rock!>:D<:*
    am uitat sa mentionez : TE IUBEEEEESC!!!>:d< bebelasul meu cret si creol:))

    RăspundețiȘtergere